Sinjalet Forex Abonimin e sinjalit të Forex FxPremiere - Regjistrohu tani! Abonimin e sinjalit të Forex FxPremiere - Regjistrohu tani!
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Tetor 10, 2013

Abonimi i sinjalit të Forex

31 1

FxPremiere Forex Signal Subscription

Abonimin Forex Signal nga FxPremiere. Sigurimi që tregtarët të kuptojnë se pse janë vendosur humbjet e ndalimit dhe përfitimi i fitimeve, dhe ku ato janë vendosur. Grupi FxPremiere mund t'ju ofrojë sinjale të përditshme dhe të drejtpërdrejta Forex dhe t'ju ndihmojë të përmirësoni strategjitë tuaja tregtare.

fxpremiere forex sinjalizon shërbimin

 • Ju do të merrni Sinjalet Forex live në varësi të paketës që dëshiron.
 • Ne kemi mbi vitet 50 të kombinuara të përvojës në tregjet e kapitalit
 • Hapni një Llogaria Forex me Vleresimin e Rekomanduar te Rregullatoreve VETEM!
 • Sinjalet tona janë të bazuara në tonë analiza e tregut të zgjuar dhe të testuar dhe algoritmi
 • Merrni sinjalet tona tregtare Forex Forex nëpërmjet WhatsApp | Telegrami Email.

Ne dërgojmë sinjale për:

 • EUR / USD, USD / CHF, EUR / CHF, USD / CAD, USD / JPY, GBP / USD, EUR / GBP, AUD / USD, CHF / JPY, JPY, NZD / USD, GOLD, OIL PLANIFIKUAR.

Paketa 37. = Deri në Sinjalet 3 Forex në ditë

Paketa 199. = Deri në Sinjalet 5 Forex në ditë

Paketa 379. = Deri në Sinjalet 8 Forex në ditë

Sinjalet Forex tani po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara për tregtarët.

Sinjalet tona dërgohen në WorldWide duke përdorur VPS Server tonë, Nuk ka vonesa me WhatsApp | Alarmet e telegramit përdorin teknologjinë Cloud të artit. Ne kemi mbi Servera 56 të vendosura anembanë botës për Dorëzim Prompt.

JEMI SIGURIMIN E TRANSPORTIT 1000 + MOBILE NË TERRITORET DHE VENDET E 224

✅FxPremiere.com u themelua në 2010.

✅Over +24,329 anëtarëve dhe në rritje.

✅Daily Forex Signals nëpërmjet WhatsApp, Email dhe Telegram Signals.

+1000 pips përfitime mujore!

✅Shkolla e vetme e sinjaleve Forex me TrustPilot Shqyrtime

✅Mëso saktësisht se si ta bëjmë këtë!

Qasja në strategjitë profitabile të tregtimit të Forex.

✅Shiko saktësisht se si e tregtojmë atë që mësojmë

✅Krijimi i planeve tregtare të hyrjes dhe daljes.

✅ Ide për tregtinë e Forex-it.

✅ Këshilltarët e ekspertëve (EA) për MetaTrader 4

✅ Tregues ekskluzivë të disponueshëm vetëm për anëtarët.

app forex forex

Shërbimi i abonimit të sinjalit të Forex FxPremiere Group - Dorëzimi në mbarë botën i çifteve të mëdha të valutës duke përfshirë të vogla, eksotikë, çifte Mallrave!

Sinjalet e përditshme live Forex të dërguara nëpërmjet WhatsApp dhe Telegram Worldwide!

Ne dërgojmë mes sinjaleve 3 - 8 Currency Pair në seancë. Ka seanca 2 në ditë. 9AM & 3PM GMT TIME MB.

⭐⭐⭐⭐⭐ bazuar në shqyrtimet 5,714

Ne ofrojmë Llogaritë Forex me partnerët tanë të drejtpërdrejtë të cilët ofrojnë më të mirën në llogaritë Forex. Hapni një llogari Forex më poshtë për vetëm £ 5000 dhe merrni Sinjalet tona plotësisht falas!

Llogaritë Forex
FXPremiere Forex Signals Pagesat 1

PAKETJA 1 SIGNALS TRADING

OFERTA GJYQËSORE

£37

/ 1 Muaji
 • Daily WhatsApp | Telegram | Sinjalet e Email-it
 • Hyrja e sinjalit, dalja, humbja e ndalimit
 • Paketa më popullore që nga 2010. Na provoni sot!
 • Mbështetja Teknike e 24 / 7
 • Qëllimi i pips 500 në muaj
 • Punon me ALL Forex Brokers
 • Karta | PayPal | Neteller | Skrill | Revolucionet Monzo
BLERJE TANI

PAKETJA 2 SIGNALS TRADING

PAKETA POPULLORE

£199

/ 4 Muaj
 • Daily WhatsApp | Telegram | Sinjalet e Email-it
 • Hyrja e sinjalit, dalja, humbja e ndalimit
 • Pa pagesë. | Treguesi më i mirë Forex 2016-2019 me vlerë 299 £
 • Mbështetja Teknike e 24 / 7
 • Qëllimi i pips 1000 në muaj
 • Punon me ALL Forex Brokers
 • Karta | PayPal | Neteller | Skrill | Revolucionet Monzo
BLERJE TANI

PAKETJA 3 SIGNALS TRADING

Paketa VIP SIGNALS

£379

/ 11 Muaj
 • Daily WhatsApp | Telegram | Sinjalet e Email-it
 • Hyrja e sinjalit, dalja, humbja e ndalimit
 • Pa pagesë. | Treguesi më i mirë Forex 2016-2019 me vlerë 299 £
 • Mbështetja Teknike e 24 / 7
 • Qëllimi i pips 1400 në muaj
 • Punon me ALL Forex Brokers
 • Karta | PayPal | Neteller | Skrill | Revolucionet Monzo
BLERJE TANI

Shembull i Abonimeve të Sinjaleve të Forex

Të dashur anëtarë,

Blej USDCHF në 0.90389
Stop Humbje: 30pips Merrni Nivelin e Fitimit: 0.90646

Shesë EURUSD në 1.35263
Stop Humbje: 30pips Merrni fitim: 1.34862

-------------
SL ndryshojnë si tregti me rrotullim, dmth tregët janë të hapura për ditë nga monitorimi i tabelave ditore dhe tabelave të orëve 4.
Sinjalet dërgohen çdo ditë nëpërmjet WhatsApp, Telegram dhe Email.

TP1 (afër nëse dëshironi në 10pips)
TP2 (afër nëse dëshironi në 20pips)
TP3 (afër nëse dëshironi në 30pips)