Sinjalet Forex Forex Signals Results - Sinjalet Forex nga FxPremiere Signals Forex Signals Results - Sinjalet Forex nga FxPremiere Signals
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Nëntor 29, 2015

Rezultatet e sinjaleve Forex

fxpremiere forex sinjalizon shërbimin

Shembull i Abonimeve të Sinjaleve të Forex

FxPremiere monitoroni Listat e përditshme pastaj vendosin tregët nga një tabelë Orari 4. Të gjitha në lidhje me nivelin e kërkesës dhe furnizimit duke u goditur përsëri dhe përsëri. Ideja e nënshkrimit është të mësojmë metodat tona.

Paketa 37. = Deri në Sinjalet 3 Forex në ditë

Paketa 199. = Deri në Sinjalet 5 Forex në ditë

Paketa 379. = Deri në Sinjalet 8 Forex në ditë

Nëse TP1 është goditur pastaj + 10pips saj, nëse TP2 është goditur pastaj + 20pips,

nëse TP3 është goditur atëherë ai ndryshon pasi ai mund të jetë një + 35pips, + 46pips etj, varësisht nga ku është TP përfundimtare që dërgojmë nivele të drejtpërdrejta |

Shembull: TP 1.5456.

Shumica e tregjeve tona kanë goditur Final TP3. megjithatë nëse arrihet TP2, lëvizni SL në nivelin TP1 (niveli + 10pips).

Nëse TP3 është afruar atëherë lëvizni SL në nivelin TP2 (+ 20pips).

Perdor nje Humbja e ndalimit 30pip pengesë nëse nuk shprehet ndryshe.
-------------
Humbjet e Ndalimit ndryshojnë si tregti me rrotullim, dmth tregët janë të hapura për ditë nga monitorimi i tabelave ditore dhe tabelave të orëve 4.
Sinjalet dërgohen çdo ditë nëpërmjet WhatsApp, Telegram dhe Email.

TP1 (afër nëse dëshironi në 10pips)
TP2 (afër nëse dëshironi në 20pips)
TP3 (afër nëse dëshironi në 30pips)
TP4: 40pips dhe kështu me radhë ..

Politika rimbursimi

Forex Signals Rezultatet nga Grupi FxPremiere - Dërgimi i sinjaleve që nga 2010!

Rezultatet janë të bazuara në Paund 379!

Vlerësimi i përgjithshëm: ⭐⭐⭐⭐⭐ në bazë të 1,714 komente
Muaj vitFitimi TotalTregtimet totaleNdaloni nivelin e humbjesMerrni nivelet e fitimit
March 2019

shkurt 2019

janar 2019

dhjetor 2018

Pips 1699

Pips 1732

Pips 2410

Pips 2378

tregton 132

tregton 144

tregton 276

tregton 303

Default 30pip

Default 30pip

Default 30pip

Default 30pip

TP1, TP2, TP3

TP1, TP2, TP3

TP1, TP2, TP3

TP1, TP2, TP3

nëntor 2018 Pips 2113tregton 296Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2018Pips 1427tregton 279Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2018Pips 1122tregton 254Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2018 Pips 1621tregton 217Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2018 Pips 1938tregton 222Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2018Pips 2359tregton 147Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2018Pips 2127tregton 251Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2018Pips 2391tregton 150Default 30pipTP1, TP2, TP3
March 2018Pips 2184tregton 134Default 30pipTP1, TP2, TP3
shkurt 2018-132 pipstregton 172Default 30pipTP1, TP2, TP3
janar 2018Pips 1346tregton 143Default 30pipTP1, TP2, TP3
dhjetor 2017-117 pipstregton 150Default 30pipTP1, TP2, TP3
nëntor 2017Pips 1429tregton 168Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2017Pips 1334tregton 195Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2017Pips 1112tregton 186Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2017Pips 1446tregton 175Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2017-119 pipstregton 126Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2017Pips 137tregton 135Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2017-326 pipstregton 167Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2017-94 pipstregton 141Default 30pipTP1, TP2, TP3
March 2017Pips 1347tregton 173Default 30pipTP1, TP2, TP3
shkurt 2017Pips 560tregton 192Default 30pipTP1, TP2, TP3
janar 2017Pips 528tregton 152Default 30pipTP1, TP2, TP3
dhjetor 2016Pips 1044tregton 135Default 30pipTP1, TP2, TP3
nëntor 2016Pips 1423tregton 166Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2016Pips 1111tregton 178Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2016Pips 1125tregton 111Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2016Pips 1232tregton 179Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2016-170 pipstregton 289Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2016Pips 1387tregton 174Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2016Pips 1296tregton 175Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2016Pips 182tregton 162Default 30pipTP1, TP2, TP3
March 2016-41 pipstregton 184Default 30pipTP1, TP2, TP3
shkurt 2016Pips 1788tregton 125Default 30pipTP1, TP2, TP3
janar 2016Pips 1220tregton 119Default 30pipTP1, TP2, TP3
dhjetor 2015Pips 1395tregton 137Default 30pipTP1, TP2, TP3
nëntor 2015Pips 801tregton 187Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2015Pips 1,097tregton 190Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2015 Pips 1,940tregton 183Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2015Pips 1,038tregton 199Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2015Pips 1,513tregton 236Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2015Pips 1,846tregton 228Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2015Pips 431tregton 138Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2015-11 pipstregton 137Default 30pipTP1, TP2, TP3
March 2015Pips 1,736tregton 152Default 30pipTP1, TP2, TP3
shkurt 2015Pips 1,451tregton 148Default 30pipTP1, TP2, TP3
janar 2015Pips 870tregton 144Default 30pipTP1, TP2, TP3
dhjetor 2014Pips 349tregton 148Default 30pipTP1, TP2, TP3
nëntor 2014Pips 670tregton 144Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2014Pips 1,632tregton 256Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2014Pips 1,150tregton 257Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2014Pips 1241tregton 122Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2014Pips 1377tregton 121Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2014Pips 1701tregton 157Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2014Pips 1,032tregton 196Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2014 Pips 1,140tregton 136Default 30pipTP1, TP2, TP3
March 2014Pips 1,008tregton 179Default 30pipTP1, TP2, TP3
shkurt 2014Pips 1,113tregton 206Default 30pipTP1, TP2, TP3
janar 2014Pips 1,774tregton 177Default 30pipTP1, TP2, TP3
dhjetor 2013Pips 331tregton 178Default 30pipTP1, TP2, TP3
nëntor 2013-116 pipstregton 107Default 30pipTP1, TP2, TP3
tetor 2013Pips 1,530tregton 132Default 30pipTP1, TP2, TP3
shtator 2013Pips 1,401tregton 148Default 30pipTP1, TP2, TP3
gusht 2013Pips 1770tregton 140Default 30pipTP1, TP2, TP3
korrik 2013Pips 359tregton 144Default 30pipTP1, TP2, TP3
qershor 2013Pips 674tregton 114Default 30pipTP1, TP2, TP3
mund 2013Pips 1,332tregton 236Default 30pipTP1, TP2, TP3
prill 2013Pips 1,050tregton 250Default 30pipTP1, TP2, TP3