Sinjalet Forex Forex Trading për fillestar (Udhëzuesi thelbësor) - Sinjalet Forex Forex Trading për fillestar (Udhëzuesi thelbësor) - Sinjalet Forex
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje

Forex Trading për fillestar (Udhëzuesi thelbësor)

Çfarë është Forex tregtare?

Forex është një formë e shkurtër e këmbimit valutor dhe kjo do të thotë tregtare një monedhë për një tjetër. Tani, ndryshe nga Tregu i Aksioneve ku tregtohet në një shkëmbim të centralizuar, tregu Forex tregtohet mbi banakun. Dhe është e lidhur në mënyrë elektronike midis bankave dhe agjentëve.

Cilat janë avantazhet e Forex Trading?

Tani le të shohim disa nga avantazhet e mëdha Forex Trading ofron që ju nuk mund të merrni diku tjetër ...Likuiditet i lartë - Sipas Bankës së Marrëveshjeve Ndërkombëtare (BIS), Forex është tregu më i madh në botë me mbi $ 5,000,000,000,000 tregtohen çdo ditë. Kjo është Trilion me një "T" Kjo do të thotë që mund të hysh dhe të dalësh nga pozicionet lehtë me shkarje minimale.

Forex Trading për fillestar (Udhëzuesi thelbësor)

Strategjitë e Tregjeve Ditore

Të drejtohesh te faqet e internetit si Reddit dhe do të shohësh shumë dummies tregtare shpesh do të bien në pengesën e strategjisë, duke marrë shembujt e parë të vrullshëm që shohin dhe duke humbur paratë e majta, të djathtë dhe të qendrës. Tregtarët tru do të përdorin strategjitë e tregtimit të ditës në Forex, të ardhmja e grurit dhe çdo gjë tjetër në të cilën po tregtojnë, për t'i dhënë atyre një avantazh mbi tregun. Kjo buzë e vogël mund të jetë e gjitha që ndan tregtarët e suksesshëm të ditës nga humbësit.

Me kaq shumë strategji të ndërmjetësimit të Forex tregtare atje, është shumë e vështirë për të vendosur se cili funksionon më mirë për ju. Pra, nëse jeni duke kërkuar për të tregtuar në kuadrin tuaj kohor dhe nuk po kërkoni sinjale specifike të kohës, atëherë mos kërkoni më tej dhe përdorni faqen tonë Treguesi më i mirë Forex Sot.

Ekzistojnë një numër teknikash dhe strategjish tregtare në ditë atje, por të gjitha do të mbështeten në të dhëna të sakta, të paraqitura me kujdes në skema dhe spreadsheets. Opsionet përfshijnë:

 • Swing tregtare
 • Scalping
 • Zona tregtare
 • Tregti në vëllim
 • Arbitrazh tregtare
 • Një strategji e thjeshtë dalëse e tregtimit të ditës
 • Duke përdorur lajme

Barriera e ulët për hyrje - Shumica e broker Forex ju lejon të hapni një llogari me sa $ 100.

 • Shpejtësia e ekzekutimit - Për shkak të numrit të lartë të tregëtive që mund të bëni në një ditë, shpejtësia e ekzekutimit është e rëndësishme - ashtu siç po merrni çmimin që ju nevojitet, kur ju nevojitet.
 • Shpenzimet - Sa më i ulët tarifat dhe tarifat e komisioneve, tregtia më e vlefshme e ditës është. Tregtarët aktivë do të jenë shpesh tregtarë - duke minimizuar këto kosto tregtare është jetësore.
 • mbështetje - Cilado qoftë strategjia juaj e tregtimit të ditës, ndoshta do të keni nevojë për ndihmë në një moment, prandaj kërkoni brokerat online me përgjigje të shpejtë dhe mbështetje të fortë të klientëve.
 • Përhapet, levizja dhe margjina - Si një tregtar ditor që ju doni përhapje konkurruese - ju gjithashtu mund të doni nivele të caktuara levave dhe margjina të ulëta.

Menaxhim më i mirë i rrezikut - Ju mund të tregtoni shumë mikro që ju lejon të bëni më mirë menaxhoni rrezikun tuaj. Dhe ndryshe nga Stoqet, tregu Forex rrallë ka boshllëqe që do të thotë që rrallë do të humbni më shumë se sa synoni.

Tregtoni në çdo kohë që dëshironi - Tregu Forex është i hapur 24 / 5. Kjo do të thotë që ju mund të vendosni tregton tuaj në çdo kohë që nga e diela rreth 5 pm EST të premten rreth 4 EST EST (në varësi të kursimeve të ditës).

Kosto e ulët e transaksionit - Ndryshe nga Stoqet, shumica e ndërmjetësve nuk ju ngarkojnë një kosto transaksioni. Ju paguani vetëm për përhapjen.

 1. EUR / USD
 2. GBP / USD
 3. AUD / USD
 4. NZD / USD
 5. USD / CAD
 6. USD / JPY

Lexo më shumë mbi Përfitimet e përdorimit të sinjaleve live Forex

FxPremiere Fillestar Oferta

Provoni paketën 1 muajin tonë të sinjaleve për të marrë sinjale të drejtpërdrejta dhe të përditshme.