Sinjalet Forex Forex Trading Bazat: Temat kryesore të dini - Forex Sinjalet Forex Trading Bazat: Temat kryesore të dini - Forex Sinjalet
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje

Bazat e Tregjeve Forex: Temat Kryesore të dini

Tregtia Valuta është bërë një interes për mijëra profesionistë dhe fillestar që hyjnë në këtë treg kapital. Me kaq shumë rrugë për të zgjedhur nga e rëndësishme e saj për të filluar siç duhet.

Tregjet e kapitalit u rritën jashtëzakonisht në 2009 kur Trading Forex u bë modë. Megjithatë, shumë njerëz duhej të depozitonin një minimum prej £ 40,000 për të filluar madje. Pra, hapi treg në mes të bankave dhe agjentët e Forex dhe Brokerët kontraktuan çmimet e ushqimeve nga bankat e mëdha për të qenë në gjendje të shesin nënllogaritë në tregun me pakicë; Në këtë mënyrë, kushdo që dëshiron të tregtisë forex me aq pak sa £ 100 mund ta bëjë këtë.

Hyrje në Forex Trading Basics

Tregu Forex ka parë shumë brokerë të ndryshëm që vijnë dhe shkojnë në nivel global. Fokusi kryesor i një ndërmjetësi të forex që qëndron i gjallë është dhoma e shitjes. STP ne e quajmë dhomë. Një dhomë që duhet të jetë në AUTO PILOT që mbulon të gjitha tregjet e klientëve. Kur një klient bën një tregti ndërmjetësi që merret me dhomën duhet të mbulojë tregtinë Forex automatikisht duke përdorur platformën e dizajnuar të menaxherit ose si platformë menaxher i zakonshëm i metatrader.

Të dallojmë nga ndërmjetësi i ndershëm dhe ndërmjetësit e korruptuar. Ndërmjetësi i ndershëm bën marrëveshje ndërmjet tyre dhe firmave të likuidimit të njohura si bankat e mëdha për shpërndarjen e markup. Ky është fitimi i një ndërmjetësi. Megjithatë, të korruptuarit jo vetëm që e mbajnë këtë çmim të markupit, por gjithashtu e zhvendosin çmimin ndaj klientëve të tyre në platforma me qëllim që të fitojnë më shumë pips ose fitime nga secila tregti.

Në 2015 ne të gjithë e pamë Rënie në CHF + pips 1000 (pikat). bëri dikush njoftim në atë muaj se sa agjentë Forex mbyllur ?? Më lejoni të shpjegoj, një menaxher i Dhomës së Tregtisë të marrë një objektiv Fitimi dhe Humbja çdo ditë. (po jo). Ky objektiv bazohet në ndryshimin e çmimeve ndaj tregjeve të klientëve. Ndonjëherë klienti e njeh këtë çështje pasi ai ose ajo merr një RREGULL në tregtinë. Shumë agjentë do t'u tregojnë atyre arsyetimin e shpejtësisë së lidhjes në internet. Mos lejoni që kjo t'ju mashtrojë.

Brokerat e Korruptuar Forex

Duke iu kthyer situatës me CHF. Shumë dhoma që merren me ndërmjetësim shohin monedhat që shkojnë lart e poshtë japin ose marrin 50 - 100 pips në ditë. Megjithatë, askush në tregun e kapitalit nuk priste një lëvizje 1000 pip në CHF. Kur kjo ndodhi, brokerat LEGITIMATE Forex mbulonin tregët në autopilot. Kështu, ndërmjetësi qëndroi i sigurt financiar.

Brokerat Forex të Sigurtë

Grupi FxPremiere punon shumë afër çdo ndërmjetësi me të cilin bëjnë kontrata. Ata monitorojnë stilet e tyre të tregtimit dhe kanë reputacion të dhomës para se të ofrojnë shërbime për publikun e gjerë. Prandaj pse FxPremiere.com dhe MT4-indicators.com reputacionin qëndrojnë të fortë për pothuajse një dekadë.

[/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

FxPremiere Fillestar Oferta

Provoni paketën 1 muajin tonë të sinjaleve për të marrë sinjale të drejtpërdrejta dhe të përditshme.