Sinjalet Forex A ka dikush të bëjë Forex Forex tregtare? - FxPremiere A ka dikush të bëjë Forex Forex tregtare? - FxPremiere
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje

A ka dikush të bëjë Forex Forex tregtare?

Ndoshta gjithë kjo gjë është vetëm një scam forex ...? "

Unë ju siguroj se nuk është, ju thjesht nuk e keni zotëruar atë ende, pasi ajo merr kohë dhe përpjekje dhe ditë të gjata për të mësuar se si të tregtisë.

Unë kam qenë duke e bërë tregtimin e parave për disa vite tani, siç kanë kolegët e mi. Por nuk është aspak e lehtë.

BËNË ÇDO BËNI FOREXIN E TRETË TË PARAVE
BËNË ÇDO BËNI FOREXIN E TRETË TË PARAVE

Ekzistojnë një numër teknikash dhe strategjish tregtare në ditë atje, por të gjitha do të mbështeten në të dhëna të sakta, të paraqitura me kujdes në skema dhe spreadsheets. Opsionet përfshijnë:

  • Swing tregtare
  • Scalping
  • Zona tregtare
  • Tregti në vëllim
  • Arbitrazh tregtare
  • Një strategji e thjeshtë dalëse e tregtimit të ditës
  • Duke përdorur lajme

Si të fitoni para në Forex

Secili prej nesh mendoi për ndalje në ditët e para. Ka pasur raste kur unë e gjeta të vështirë ta mbani kokën lart, ose të përballohesha me miqtë dhe familjen time pas një vargu humbjesh. Dyshimi u hodh në dhe unë do të ëndërroj për marrjen e një pune të rregullt 9-5 kështu që unë do të dija kur ardhja ime e ardhshme po vinte. Pra, tani me faqen tonë të Sinjaleve mund të abonoheni dhe të mësoni nga sinjalet tona Forex dërguar direkt në WhatsApp-in tuaj ose Telegram Channel.

Djali jam i kënaqur që nuk e dëgjova atë zë të vogël në kokë duke më thënë që të punoja në një kabinën gri.

Trap shumë tregtarë bien në është duke menduar se kjo është një skemë të pasur-shpejtë dhe nëse ata ndjekin një strategji të thjeshtë lëvizëse mesatare ata do të bëjnë një kovë të ngarkuar të parave dhe të jenë në gjendje të ulen në një plazh për pjesën tjetër të tyre jeta.

Nëse me të vërtetë qëndroni prapa dhe mendoni për atë për një moment, është qesharake. Një nga thëniet e mia të preferuara është "Nëse do të ishte e lehtë, të gjithë do ta bënin këtë." Dhe tregtia me forex provon këtë pikë.

Tregtarët e rinj në përgjithësi heqin dorë pas disa muajsh dhe pastaj nuk hyjnë përsëri, ose ndoshta një vit për shkak të dështimeve të përsëritura. Nëse keni filluar një biznes të ri dhe nuk keni fituar para gjatë vitit të parë, a do ta konsideronit një dështim?

Me siguri jo. Shumica e bizneseve kërkojnë disa vjet për të gjeneruar një fitim, dhe tregtia nuk është ndryshe.

Është e vështirë të ngrihesh mbi 95% të humbjeve të tregtarëve, duhet të kumbosh rrugën tënde në grupin 5% përmes fokusit, djersës dhe vendosmërisë.

Me kaq shumë strategji të ndërmjetësimit të Forex tregtare atje, është shumë e vështirë për të vendosur se cili funksionon më mirë për ju. Pra, nëse jeni duke kërkuar për të tregtuar në kuadrin tuaj kohor dhe nuk po kërkoni sinjale specifike të kohës, atëherë mos kërkoni më tej dhe përdorni faqen tonë Treguesi më i mirë Forex Sot.

Mos harroni: Procesi i bërjes së tregtarëve është mbi të gjitha ju. Çfarë punon për një investitor mund të mos punojë për një tjetër. Ka shumë pak mënyra të gabuara për të investuar, për aq kohë sa ta bëni këtë në një mënyrë të arsimuar, të qëndrueshme dhe të zhytur në mendime.

Regjistrohu për sinjale

FxPremiere jep sinjale tregtare të drejtpërdrejta të monedhës të cilat mbulojnë të gjitha çiftet kryesore, ari, alarme të naftës.