Sinjalet Forex Ekipi ynë - Forex Signals FxPremiere Group Forex Ekipi ynë - Forex Signals FxPremiere Group Forex
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Janar 13, 2019

Ekipi ynë

Kush është prapa Grupit FxPremiere?

Ekipi prapa FxPremiere përbëhet nga profesionistë FX, me përvojë dhe një kuptim të thellë të internetit dhe mënyrat në të cilat mund të përdoret për Fx Learning si dhe për shërbimet FX. Ne jemi të pasionuar për tregun e Forex, Google, mediat sociale dhe të gjitha gjërat në internet, dhe ne i kushtojmë shumë rëndësi matjes së gjithçkaje që bëjmë me analitikën në internet, për të dëshmuar kontribut në vijën fundore.

FxPremiere.com filloi përsëri në 2010. Gjatë Vite shumë kryetarë të departamenteve qëndruan të pranishëm.

FxPremiere CEO në 2010 në fillim me Menaxhimin e Kontratave Hapja e Llogarisë Forex dhe Futjen e Marrëveshjeve Broker vendosur nga agjentët e rregulluar.

Connor u bashkua me FxPremiere.com në 2015 si Specialist për Shitje dhe Marketing. nga 2016 Connor arriti të rritë listën e anëtarëve të gjallë me ekipin e tij tek anëtarët e 14,000. Ai është një pasuri e madhe për ekipin. Ai është i bazuar në Dublin, Irlandë

Sato u bashkua me FxPremiere Group si një Analist i sinjaleve Forex që nga fillimi dhe punon së bashku me 10 të tjerët që analizojnë sinjalet Fx për abonentët globalë. Ai është i vendosur në Tokio, Japoni

Sarah u bashkua me FxPremiere në 2012 duke punuar ngushtë në ndarjen analitike të sinjaleve FxPremiere. Ajo është e vendosur në Toronto, Kanada

Daniel
Daniel
Master Prezantimi i Brokerit FxPremiere | Zhvilluesi SME
Daniel u bashkua me ne në 2010 në fillim me Menaxhimin e Kontratave Hapja e Llogarisë Forex dhe Futjen e Marrëveshjeve të Ndërmjetësuesve të vendosur nga agjentët e rregulluar. Bazuar në Londër, Mbretëria e Bashkuar
Connor
Connor
Specialist për shitje dhe marketing FXPremiere
Connor u bashkua me FxPremiere.com në 2015 si Specialist për Shitje dhe Marketing. nga 2016 Connor arriti të rritë listën e anëtarëve të gjallë me ekipin e tij tek anëtarët e 14,000. Ai është një pasuri e madhe për ekipin. Ai është i bazuar në Dublin, Irlandë
Sato
Sato
Sato - Forex Signals Analist 1 nga 11 | FXPremiere
Sato u bashkua me FxPremiere Group si një Analist i sinjaleve Forex që nga fillimi dhe punon së bashku me 10 të tjerët që analizojnë sinjalet Fx për abonentët globalë. Ai është i vendosur në Tokio, Japoni
Sarah
Sarah
Sarah - Forex Signals Analist 2 nga 11 | FXPremiere
Sarah u bashkua me FxPremiere në 2012 duke punuar ngushtë në ndarjen analitike të FxPremiere Signals.She është i bazuar në Toronto, Kanada