Sinjalet Forex Pyetjet e bëra më shpesh | FxPremiere Group Pyetjet e bëra më shpesh | FxPremiere Group
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Dhjetor 12, 2011

Pyetjet e bëra më shpesh

Shembull i sinjaleve të përditshme Forex

FxPremiere monitoroni Listat e përditshme pastaj vendosin tregët nga një tabelë Orari 4. Të gjitha në lidhje me nivelin e kërkesës dhe furnizimit duke u goditur përsëri dhe përsëri. Ideja e nënshkrimit është të mësojmë metodat tona.

Nëse TP1 është goditur pastaj 10pips e saj, nëse TP2 është goditur pastaj + 20pips, nëse TP3 është goditur atëherë ajo ndryshon si ajo mund të jetë një + 35pips, + 46pips etj varësisht nga ku TP përfundimtare është ajo që ne dërgojmë nga nivelet e drejtpërdrejta psh: TP 1.5456. Shumica e tregjeve tona kanë goditur Final TP3. megjithatë nëse arrihet TP2, lëvizni SL në nivelin TP1 (niveli + 10pips). nëse TP3 është afruar atëherë lëvizni SL në nivelin TP2 (+ 20pips).

Të dashur anëtarë,

Blej USDCHF në 0.90389
Stop Humbje: 30pips Merrni Nivelin e Fitimit: 0.90646

Shesë EURUSD në 1.35263
Stop Humbje: 30pips Merrni fitim: 1.34862

Perdor nje Humbja e ndalimit 30pip pengesë nëse nuk shprehet ndryshe.
-------------
SL ndryshojnë si tregti me rrotullim, dmth tregët janë të hapura për ditë nga monitorimi i tabelave ditore dhe tabelave të orëve 4.
Sinjalet dërgohen çdo ditë nëpërmjet WhatsApp, Telegram dhe Email.

TP1 (afër nëse dëshironi në 10pips)
TP2 (afër nëse dëshironi në 20pips)
TP3 (afër nëse dëshironi në 30pips)
TP4: 40pips dhe kështu me radhë ..

Sa Forex Signals në javë mund të pres?

Paketa 37. = Deri në Sinjalet 3 Forex në ditë

Paketa 199. = Deri në Sinjalet 5 Forex në ditë

Paketa 379. = Deri në Sinjalet 8 Forex në ditë

Në përgjithësi, ju do të merrni deri në sinjale 8 në ditë në varësi të paketës, ndonjëherë më shumë në varësi të analizës sonë. Sinjali i parë i ditës do t'ju dërgohet me email.

A publikoni rezultatet e sinjaleve?

Sinjalet Forex Trading tona janë të destinuara vetëm për qëllime informative edhe pse analistët tanë i tregtojnë ato në llogaritë e drejtpërdrejta. Ne kemi qenë të vendosur që nga 2010 dhe në rritje!

Sa kohë zgjat një tregti?

Shumica e tregtarëve zgjasin nga orët 1 - 4. Megjithatë, shumica e tregton janë të hapura vetëm për disa orë. Pas mbylljes së një tregti, ne shikojmë tabelat për sinjalin e ardhshëm të hyrjes për t'ju dërguar. Gjithmonë vendosim një nivel 30 pips Stop Loss.

Kur dhe çfarë sinjale FX dërgoni?

Ne dërgojmë deri në 11 Sinjalet Forex çdo ditë nëpërmjet Email Telegram dhe WhatsApp për Covering EUR / USD, USD / CHF, EUR / CHF, USD / CAD, USD / JPY, GBP / USD, EUR / GBP, AUD / USD, CHF / JPY, AUD / JPY, EUR / JPY, NZD / JPY, GBP / JPY, NZD / USD, GOLD, OIL PLANIFIKUAR dhe shumë çifte të tjera valutore. Ne gjithashtu dërgojmë sinjale ari dhe nafte. Shpërndarja e sinjaleve të përditshme live Forex Dërguar nëpërmjet WhatsApp | Telegram dhe Dorëzimi me Email.

A jam mbyllur në një afat të kontratës?

Absolutisht jo, është një sistem përsëritës i pagesave. Ju mund të anulloni në çdo kohë duke na dhënë njoftime për 30 ditë.

A ofroni një gjykim të lirë dhe pse nuk i përdorni rezultatet e palës së tretë si myfxbook?

Ne nuk ofrojmë sprova të lira.

Çfarë duhet të pres nga shërbimi juaj?

Ju thjesht duhet të presim që të përdorim sinjalet tona Forex pa pasur nevojë të qëndrojmë pa fund para kompjuterit tuaj duke pritur një sinjal.

Kush është FxPremiere dhe çfarë duhet të di unë?

FxPremiere janë një grup ekspertësh të industrisë Forex të cilët kanë përdorur përvojën e tyre shumëvjeçare për të krijuar një sinjal dhe sinjale arsimore hipotetike.

Çfarë ndërmjetësi duhet të kem një llogari?

Të gjitha që ju duhet është një llogari ndërmjetësi Forex me broker tonë të rekomanduar në tonë Hapni një llogari Forex faqe.

A ka ndonjë kufizim në përdorimin e sinjaleve FxPremiere?

Jo. Ju mund të përdorni ndonjë ndërmjetës që dëshironi. Sinjalet tona të monedhës mund të funksionojnë në çdo platformë tregtare.

A FxPremiere Forex sinjale të monedhës përjetojnë ngritje poshtë?

Absolutisht. Zbritjet e zbritjes janë pjesë e çdo strategjie të suksesshme hipotetike tregtare. Një tregtar duhet të jetë i kënaqur me tërheqjen periodike për të tregtuar brenda tregut Forex. Kjo është arsyeja pse menaxhimi i rrezikut është vendimtar. Tregtarët nuk duhet të lejojnë levave për të mbijetuar ngritje të pashmangshme edhe kur edukohen me sinjale hipotetike.

A janë sinjalet FxPremiere Forex tërësisht të automatizuara?

Sinjalet tona fx janë të hulumtuara në mënyrë manuale dhe të dërguara me anë të postës elektronike, telegramit dhe përditshmërisë WhatsApp.

Si mund të anuloj abonimin e sinjaleve të mia?

Na dërgoni me email në info@fxpremiere.com dhe ne do të anulojmë për ju.

Cilën ofrues të sinjalit Forex duhet të përdorni?

Tregtarët Forex mund të përdorin një numër të shërbimeve të alarme Forex. Sigurohuni që shërbimet fx sinjale që përdorni ju jeni profesionistë dhe të ndershëm në lidhje me rrezikun kur tregtoni.