Sinjalet Forex Futja e Broker - Forex Signals FxPremiere Group Futja e Broker - Forex Signals FxPremiere Group
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Dhjetor 3, 2015

Futja broker

Bëhuni një Forex Introducing Broker dhe filloni të fitoni komision nga çdo klient i referuar që dërgoni për të hapur një llogari Forex tregtare.

Fitoni nga skema konkurruese e Rregjistrimit sipas aktivitetit tregtar të klientëve që prezantoni.

 • Pagesat e shpeshta të Komisionit IB
 • Zbritjet e Sub IBs janë të barabarta me 20% të përhapjes ose komisionit të ngarkuar për klientin
 • Ndërmjetësi ynë i rekomanduar ka një nga levat më të larta në industri
 • deri në 1: 1000, në varësi të llojeve të llogarisë
 • Menaxherin Tuaj të Marrëdhënieve Personale
 • Çdo pyetje na pyesin në Live Chat
 • Qasja në Veglat e Përzgjedhjes së Partnerit
 • Qasja në Office Back Office
 • Multi Account Manager
 • Komisioni javor
 • Plani i Përshtatur i Komisionit
 • Depozitat me Lartësi të Lartë dhe Rrotullimet Shumë Lote
 • Mjetet e Raportimit të Lirë
 • Parulla të lirë të internetit dhe materiale reklamuese
 • Përhapet konkurruese
 • Lëvizja fleksibile deri në 1: 500
 • Regjistrim i thjeshtë
 • Ekzekutimi i shpejtë
 • Mbështetje falas për analizën e tregut të përditshëm
 • Mbështetje shumëgjuhësore
 • Opsionet e depozitave të shpejta / tërheqje
futës Forex