Sinjalet Forex Llogaria e hapur e Forex Grupi FxPremiere Prezantimi i Brokerëve Llogaria e hapur e Forex Grupi FxPremiere Prezantimi i Brokerëve
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Shkurt 24, 2015

Llogaria e hapur Forex

Llogaria standard

 • Shtrirja e ngushtë lundrues
 • Lundrues nga 1: 1000
 • Ekzekutimi i çastit
 • Mbrojtja e lejuar
 • Në dispozicion në EUR, GBP, USD dhe NGN
 • Nuk ka komisione të fshehura
 • Opsioni pa SWAP në dispozicion

Llogaria Cent

 • Shtrirja e ngushtë lundrues
 • Levizja fikse 1: 1000
 • Ekzekutimi i çastit
 • Në dispozicion në EUR, GB, USD, dhe NGN
 • Depozita Min vetëm 10 EUR / USD / GBP
 • Cent Lots
 • Opsioni pa SWAP në dispozicion

Aksionet e llogarisë

 • 180 + aksionet amerikane
 • Levizja fikse 1: 10
 • Ekzekutimi i çastit
 • Mbrojtja e lejuar
 • Në dispozicion në EUR, GBP, USD dhe NGN
 • Nuk ka komisione
 • Opsioni pa SWAP në dispozicion

Llogaritë tregtare të gjalla

Çdo llogari live ka personalitetin e vet dhe qëllimin e vet; secili është i përshtatshëm për një lloj të ndryshëm investitorësh dhe secila zbulon një dritare të ndryshme të mundësisë për botën e monedhës. Nga tregtarët me përvojë në fillestar, nga depozitorët e vegjël në të mëdhenj, lista e llogarive të drejtpërdrejta që ne ofrojmë, është një portë për aspiratat tuaja financiare.

Llogaritë tregtare të Demo

Mënyra më e mirë për një newbie forex për të hyrë në botën e monedhës është që të filloni praktikimin në një llogari demo Forex, ne kemi më shumë se vetëm një llogari demo për të ofruar. Në fakt, pothuajse çdo llogari tregtare që ne ofrojmë ka një reflektim pasqyre të një demo. Pra, nëse jeni i interesuar në zhvillimin e shkathtësive tuaja tregtare, zgjidhni nga një prej llojeve të llogarisë demo dhe filloni të tregtoni.