Sinjalet Forex Si të Tregtisë Forex - Forex Sinjalet FxPremiere Group Si të Tregtisë Forex - Forex Sinjalet FxPremiere Group
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje

Si të Tregtisë Forex

Hapi 1: Kuptoni tregun Forex

Si të Tregtisë Forex - Një zotërim të fortë të gjuhës së përhapur më së shpeshti do të bëjë hyrjen tuaj në treg shumë më të thjeshtë. Disa fjalë dhe fraza që do të dëgjoni vazhdimisht përfshijnë:

  • Monedha bazë: Monedha që mban. Nëse jeni nga Shtetet e Bashkuara, monedha juaj bazë ka të ngjarë të jetë dollari amerikan.
  • Monedha e kuotave: Monedha që do të blini.
  • Çmimi i ofertës: Çmimi që ndërmjetësi juaj do të ishte i gatshëm të "ofertonte" ose "të blinte" monedhën bazë që mban.
  • Pyetni çmimin: Çmimi që ndërmjetësi juaj do t'ju "kërkojë" në këmbim të blerjes së monedhës suaj të zgjedhjes. Çmimi i kërkuar është gjithmonë më i lartë se çmimi i ofertës.
  • Përhapjen: Dallimi midis çmimit të ofertës dhe çmimit të kërkuar. Ky është vetëm komisioni i ndërmjetësit.
  • Pip: Vlera më e vogël e matshme e lëvizjes së parasë.

Pasi ta dini tregun e Forex, ju mund të lexoni disa libra Forex. Sigurohuni që të shikoni FxPremiere zgjedh Forex Guide për Best Forex Books për fillestar. Librat Forex mund të duken sikur do të ishin të thata, por autorët siguroheshin që lexuesi të argëtohej dhe mirë-informuar.

Hapi 2: Zgjidhni brokerin e duhur FX

Hapi 2: Zgjidhni brokerin e duhur dhe Sinjalet Forex Sot

Para se të filloni Forex Trading ose duke përdorur sinjale tregtare Forex, ju do të duhet të zgjidhni një firmë FX brokerimi. Firma juaj e brokerimit do t'ju ndihmojë të bëni tregëti, dhe shumë brokerat gjithashtu ofrojnë shërbime shtesë financiare. Duke punuar me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar mund të nënkuptojë dallimin në mes të përfitimit nga tregtia juaj dhe humbjes së parave ndërmjet ofertës dhe çmimit të kërkuar.

Mos kini frikë të hulumtoni tërësisht dhe të lexoni shqyrtimet e një shumëllojshmëri të firmave brokerimi. Jo të gjitha firmat e brokerimit, kështu që shikoni në tonë Krahaso Forex Brokers Faqe, prandaj sigurohuni që të jetë në dispozicion para se të hapni një llogari. Duke punuar me një ndërmjetës që ofron shitore të shumëfishta për shërbimin ndaj klientit, rekomandohet shumë për tregtarët fillestarë.

  • : Më së miri për tregtimin me kosto të ulët dhe agjentët më të mëdhenj të Forex
  • : Mirë në përgjithësi
  • : Më e mirë për fillestarët
  • : Më së miri për tregtarët me përvojë

Hapi 3: Analizoni Ekonominë Botërore

Marrja e monedhave të tregtisë së parasë është gjithçka rreth parashikimit të saktë të lëvizjes së ekonomisë. Për të qenë një tregtar fitimprurës, duhet të konvertojë monedhën tuaj bazë në një monedhë të kuotës të vendosur për të rritur vlerën, pastaj ta ktheni monedhën tuaj të kuotës në monedhën tuaj bazë kur vlera të jetë më e lartë.

Hulumtoni pozicionet tregtare, PBB-të dhe klimat politike të vendeve të interesuara në blerjen e valutës nga.

Hapi 5: Bëni tregtinë tuaj të parë Forex

Sapo të vendosni se cili valutë ku do të blesh, është koha për të vendosur një urdhër për tregtinë tuaj të parë. Firma juaj e brokerimit siguron ndoshta një softuer të tregtimit online që ju lejon të vendosni një urdhër për të blerë ose shitur një monedhë.

Duke përdorur platformën tuaj tregtare, vendosni një porosi të tregut me ndërmjetësin tuaj. Specifikimet e platformës tuaj mund të ndryshojnë.

Në një treg të mbushur me kompleksitet dhe ndryshime si tregu i këmbimit valutor, sinjalet fx ofrojnë kthime të qëndrueshme dhe të llogaritura sesa strategji më të larta të rrezikut. Vetëm sigurohuni që gjithmonë të lexoni termat dhe kushtet e ofruesit të shërbimit të sinjaleve para nënshkrimit. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

FxPremiere Signal Service

Zgjidhni nga nivelet tona paketë 3 dhe merrni Daily Live WhatsApp, Telegram dhe sinjale Email.