Sinjalet Forex Rreth Nesh - Sinjalet Forex nga Sinjalet FxPremiere në Forex Rreth Nesh - Sinjalet Forex nga Sinjalet FxPremiere në Forex
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Dhjetor 11, 2011

Rreth nesh

Forex Trading, ajo merr shumë përvojë, njohuri të moderuar në ekonomi dhe punë të vështirë. Ne do të bëjmë punën e madhe për ju dhe t'ju shpëtojmë përpjekjet.

fxpremiere forex sinjalizon shërbimin

Ne jemi shumë të kënaqur që tregtarët tanë të dinë se ne rekrutojmë më shumë analistë tregtarë me më shumë eksperiencë tregtare, sipas kërkesës së tregtarëve tanë. Ne jemi gjithmonë të angazhuar për të parë interesin e tregtarëve tanë së pari. Abonentët nuk do të irritohen nëse blejnë paketa e sinjaleve forex të ofruara nga ofruesi më i vlerësuar i sinjalit fx si FxPremiere Group. Duke marrë çdo tregti si objektiv duke analizuar faktet që lidhen me tregtinë e përditshme.

Ne japim sinjal në bazë të ngjarjeve të lajmeve duke përfshirë Teknikën dhe Bazat. Ne jemi 70 në 75 për qind të suksesshëm mesatarisht në vit.

Grupi FxPremiere është në gjendje të ofrojë sinjale të sakta forex për çdo tregtar në tregjet e kapitalit me humbjen e ndalimit të hyrjes dhe të marrë fitim dhe varg të tregtimit. Çdo investitor mund të përdorë FxPremiere Forex Signals.

Ne ofrojmë të gjitha sistemet tona të reja, lajmet, analizat dhe gjithë ngjarjet nëpërmjet WhatsApp | Telegram dhe Email me një paketë abonimi. Pra bashkohet sot!

Paketa 37. = Deri në Sinjalet 3 Forex në ditë

Paketa 199. = Deri në Sinjalet 5 Forex në ditë

Paketa 379. = Deri në Sinjalet 8 Forex në ditë

FXPremiere Forex Signals ka ardhur shumë në drejtim të popullaritetit dhe performancës dhe reputacionit. Me shumë punë të vështirë, ekipi ynë arrin të dalë me sinjale më të sakta të Forex. Popullariteti ynë është përhapur në faqet e internetit të forex dhe reputacioni ynë po bëhet i njohur në mbarë botën. Me çmimin tonë të ulët dhe shërbimin e shkëlqyer, ne duam të dominojmë në vendin tonë. Me ndihmën e tifozëve tanë që na kanë ndihmuar të rritemi deri tani, ne shpresojmë ta bëjmë atë të ndodhë.

Dërgimi i Daily Forex Trading Alerts për çiftet e mëposhtme:

EUR / USD-GBP / USD-EUR / GBP-USD / JPY-AUD / USD-USD / CHF-CHF / JPY-AUD / JPY-EUR / JPY-NZD / JPY-GBP / JPY-NZD / USD-ariOIL dhe shumë më tepër ..

Ndryshe nga shumica e shërbimeve të sinjalit me ndërfaqe të komplikuar dhe mënyrën e funksionimit, FxPremiere.com ofron një ndërfaqe të lehtë për përdorim dhe një qasje të thjeshtë për të gjeneruar sinjale tregtare të Forex. Ne ofrojmë sinjale forex përmes telegramit dhe Email, të gjitha pajisjet mobile. Forex Traders Profesionistë në të gjithë botën punojnë si një dhe algoritmet tregtare FxPremiere.com dërgojnë sinjale më të sakta Forex që ndihmojnë investitorët si ju të kapin kontrollin e portofolave ​​të tyre. Analistët e FxPremiere trajnohen nga disa nga Akademitë më të njohura botërore, si Trading Academy OTA USA

Shembull i Abonimeve të Sinjaleve të Forex
FxPremiere monitoroni Listat e përditshme pastaj vendosin tregët nga një tabelë Orari 4. Të gjitha në lidhje me nivelin e kërkesës dhe furnizimit duke u goditur përsëri dhe përsëri. Ideja e nënshkrimit është të mësojmë metodat tona.

Nëse TP1 është goditur pastaj 10pips e saj, nëse TP2 është goditur pastaj + 20pips, nëse TP3 është goditur atëherë ajo ndryshon si ajo mund të jetë një + 35pips, + 46pips etj varësisht nga ku TP përfundimtare është ajo që ne dërgojmë nga nivelet e drejtpërdrejta psh: TP 1.5456. Shumica e tregjeve tona kanë goditur Final TP3. megjithatë nëse arrihet TP2, lëvizni SL në nivelin TP1 (niveli + 10pips). nëse TP3 është afruar atëherë lëvizni SL në nivelin TP2 (+ 20pips).

Të dashur anëtarë,

Blej USDCHF në 0.90389
Stop Humbje: 30pips Merrni Nivelin e Fitimit: 0.90646

Shesë EURUSD në 1.35263
Stop Humbje: 30pips Merrni fitim: 1.34862

Perdor nje Humbja e ndalimit 30pip pengesë nëse nuk shprehet ndryshe.
-------------
SL ndryshojnë si tregti me rrotullim, dmth tregët janë të hapura për ditë nga monitorimi i tabelave ditore dhe tabelave të orëve 4.
Sinjalet dërgohen çdo ditë nëpërmjet WhatsApp, Telegram dhe Email.

TP1 (afër nëse dëshironi në 10pips)
TP2 (afër nëse dëshironi në 20pips)
TP3 (afër nëse dëshironi në 30pips)
TP4: 40pips dhe kështu me radhë ..

Regjistrohu për Sinjalet FxPremiere

Merrni FX Signals dërguar direkt tek ju nëpërmjet WhatsApp | Telegram dhe Email!