Sinjalet Forex Si funksionon - Sinjalet Daily Forex FxPremiere Group Si funksionon - Sinjalet Daily Forex FxPremiere Group
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje
Janar 9, 2016

Si punon kjo

Regjistrohu për sinjale Forex në FxPremiere

Shpërndarja e sinjaleve të përditshme live Forex dërguar nëpërmjet WhatsApp | telegram

Paketa 37. = Deri në Sinjalet 3 Forex në ditë

Paketa 199. = Deri në Sinjalet 5 Forex në ditë

Paketa 379. = Deri në Sinjalet 8 Forex në ditë

Shikoni paketat tona >>

paketat e sinjalit forex

1. Zgjidh nga paketat tona të sinjalit të Forex

Zgjidhni nga paketat tona sinjalizuese. Nëse jeni një tregtar fillestar ose jeni tregtuar pak kohë, opsionet tona të paketave i kushtojnë vëmendje të gjitha niveleve të tregtarëve.

pagesë

2. Plotësoni blerjen tuaj

Duke përdorur mundësitë tona të pagesave të sigurta, thjesht vazhdoni me Mundësitë e Pagesës.

Email

3. Kontrolloni për emailin tonë të mirëpritur

Pasi të keni marrë pagesën tuaj, së shpejti do të merrni emailin tonë të mirëpritur.

fx sinjale

4. Aktivizo sinjale Forex

Përgjigjja në emailin tonë. Sapo të marrim këtë email përgjigjeni gati dhe sinjalet fillojnë menjëherë nëpërmjet WhatsApp | Telegram dhe Email.

përfunduar

5. Je gati!

Të gjitha sinjalet e ditës vijnë me anë të WhatsApp shpejtë. | Telegram dhe Email çdo ditë në mbarë botën!

Shembull i abonimit të sinjaleve Forex

FxPremiere monitoroni Listat e përditshme pastaj vendosin tregët nga një tabelë Orari 4. Të gjitha në lidhje me nivelin e kërkesës dhe furnizimit duke u goditur përsëri dhe përsëri. Ideja e nënshkrimit është të mësojmë metodat tona.

Nëse TP1 është goditur pastaj 10pips e saj, nëse TP2 është goditur pastaj + 20pips, nëse TP3 është goditur atëherë ajo ndryshon si ajo mund të jetë një + 35pips, + 46pips etj varësisht nga ku TP përfundimtare është ajo që ne dërgojmë nga nivelet e drejtpërdrejta psh: TP 1.5456. Shumica e tregjeve tona kanë goditur Final TP3. megjithatë nëse arrihet TP2, lëvizni SL në nivelin TP1 (niveli + 10pips). nëse TP3 është afruar atëherë lëvizni SL në nivelin TP2 (+ 20pips).

Të dashur anëtarë,

Blej USDCHF në 0.90389
Stop Humbje: 30pips Merrni Nivelin e Fitimit: 0.90646

Shesë EURUSD në 1.35263
Stop Humbje: 30pips Merrni fitim: 1.34862

Perdor nje Humbja e ndalimit 30pip pengesë nëse nuk shprehet ndryshe.
-------------
SL ndryshojnë si tregti me rrotullim, dmth tregët janë të hapura për ditë nga monitorimi i tabelave ditore dhe tabelave të orëve 4.
Sinjalet dërgohen çdo ditë nëpërmjet WhatsApp, Telegram dhe Email.

TP1 (afër nëse dëshironi në 10pips)
TP2 (afër nëse dëshironi në 20pips)
TP3 (afër nëse dëshironi në 30pips)
TP4: 40pips dhe kështu me radhë ..