Sinjalet Forex Mëso Forex Trading Sot - Sinjalet Forex FX Tregtisë Mësoni Mëso Forex Trading Sot - Sinjalet Forex FX Tregtisë Mësoni
E themeluar në 2010 | Mbi + anëtarët 24,329 dhe në rritje

Mëso Forex Trading Sot

Shkolla e Pips

Mirë se vini! A jeni i ri për të tregtuar Forex? Shkolla e Pips është kursi ynë falas në internet që ndihmon fillestarët të mësojnë se si të tregtojnë fx. Nëse gjithnjë keni dashur të mësoni të tregtoni, por nuk keni idenë se ku të filloni, atëherë ky kurs është për ju.

Çfarë është Forex? Mësoni rreth kësaj tregu masivisht të madh financiar ku tregtohen monedhat fiat.

Çfarë Tregtohet në Forex? Monedhat janë emri i lojës.

Mëso Forex Trading
Mëso Forex Trading

Blerja dhe shitja e çifteve të monedhës

Gjëja e parë që ju duhet të dini rreth tregtisë FX është se monedhat tregtohen në çifte; ju nuk mund të blini ose të shisni një monedhë pa një tjetër.

Madhësia dhe Likuiditeti i Tregut Forex

Tregu Forex është masiv, dhe kjo vjen me shumë përfitime për tregtarët e monedhave!

Mënyrat e ndryshme për tregti Forex

Disa nga mënyrat më popullore që tregtarët marrin pjesë në tregun e Forex-it është përmes tregut të spotit, të ardhmes, opsioneve dhe fondeve të këmbimeve të këmbimit.

Çfarë është një Pip në Forex?

Ju ndoshta keni dëgjuar për termat "pips", një pikë e saj.

Çfarë është një Lot në Forex?

Sa njësi të monedhës mund të tregtojmë? Impress Data juaj me Forex

Dëshironi të bëni përshtypjen tuaj? Këtu janë disa terma Forex për t'ju ndihmuar wow atë dikë të veçantë!

Llojet e urdhëresave Forex "A doni pips me atë?" Në rregull, jo atë lloj të rendit. Demo Tregoni rrugën tuaj drejt suksesit Sjellja e tregut të monedhës është vazhdimisht në zhvillim.